Kaartzoeker.nl Maaikaarten

Maaikaarten

Maaikaarten

Voor overheid, adviesbureaus en verschillende aannemers maken we ook maaikaarten. Dit doen we onder het logo van GPSmaaikaarten.nl.

In het maaibeleid van deze tijd zijn goede duidelijke maaikaarten heel belangrijk. In veel gebieden word een ecologisch maaibeleid gevoerd, dit is goed voor de biodiversiteit. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen voor onze opdrachtgevers, dit doen we met online maaikaarten in GPS.
Met onze online kaarten ziet de aannemer precies wat er gemaaid kan worden, en wat er moet blijven staan. Met één foutje kan er een belangrijk stuk natuur verloren gaan, zoals in het verleden al vaker is gebeurd!

 

Ecologisch maaibeheer

ArcGIS

Wij bouwen de maaikaarten op in ArcGIS, en zetten de kaarten in een online app. Werknemers kunnen zo precies zien waar ze zich bevinden, wat er gemaaid moet worden, en wat er moet blijven staan.
Als een stuk gemaaid is, kan de werknemer deze onderweg in de app afmelden. Via het formulier achter de kaart kunt u op kantoor zien wat er afgemeld is, of waarom het niet uitgevoerd kon worden. Dit kan onderweg ingevoerd worden door een notitie of een foto.